Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşin evlendiğini görmek

Rüyada eski eşin evlendiğini görmek

Rüyada eski eşin evlendiğini görmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşin evlendiğini gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.

Rüyada eski eşle yeniden evlenmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada eski eşinin evlendiğini duymak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşin evlendiğini görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşle tekrar evlenmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

Rüyada eski eşinin evlendiğini görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına inanılır.

Rüyada eski eşiyle evlenmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, tazeleneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşinin başkasıyla evlendiğini görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, sevdiği insanların olacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada eski eşiyle evlendiğini görmek iyileşeceğine, toparlanacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments