Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşinin evlendiğini görmek

Rüyada eski eşinin evlendiğini görmek

Rüyada eski eşinin evlendiğini görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, sağlığını da kaybedeceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanızda şüpheler olabilir.

Rüyada eski eşiyle tekrar evlenmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, sıkıntılar son bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına delalettir.

Rüyada eski eşle evlendiğini görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eski eşle evlenmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, zararını tamamen kapatacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşinle tekrar evlenmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada eski eşle tekrar evlenmek kırgınların barışacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, akıllı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski eşiyle yeniden evlenmek esenliğe kavuşacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşle yeniden evlenmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşiyle evlenmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments