Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşiyle evlenmek

Rüyada eski eşiyle evlenmek

Rüyada eski eşiyle evlenmek rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada eski eşiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada eski eşle evlenmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, işlerin devam edeceğine inanılır.

Rüyada eski eşiyle evlendiğini görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, yolunun açılacağına delalettir.

Rüyada eski eşiyle yeniden evlenmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada eski eşinin evlendiğini görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşiyle evlenmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski eşin evlendiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine delalettir.

Rüyada eski eşinle tekrar evlenmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada eski eşinin başkasıyla evlendiğini görmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments