Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin ağlamasını görmek

Rüyada eşinin ağlamasını görmek

Rüyada eşinin ağlamasını görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin ağlamasını gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerlemek için elinizdeki verileri, kaynakları veya olanakları bir kez daha gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada eşinin ağlamasını görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Rüyada ölen eşini ağlarken görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, ününün çoğalacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine işarettir.

Rüyada eşini ağlarken görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski eşini ağlarken görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına yorulur.

Rüyada eşini ağlayarak görmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına alamet eder.

Rüyada eşinin ağzından kan geldiğini görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayan eşini görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş eşi ağlarken görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments