Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan eşini görmek

Rüyada ağlayan eşini görmek

Rüyada ağlayan eşini görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, güvensizliğini yeneceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlayan eşini gördüyseniz:

  • Kişiliğinize zarar vermeden veya maddi açıdan kısıtlanmadan fark yaratabilmenin yolları üzerine düşünmelisiniz.

Rüyada ölmüş eşi ağlarken görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşini ağlarken görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, daha kötü günler yaşayacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada eşinin ağzından kan geldiğini görmek sorunların aşılacağına, zorlukların baş göstereceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlayan eşini görmek sorunlarının yakında biteceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, atılan adımların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş eşini ağlarken görmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına işaret eder.

Rüyada eşinin ağlamasını görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini ağlarken görmek yeni bir eve sahip olacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölen eşini ağlarken görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments