Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski erkek sevgilini görmek

Rüyada eski erkek sevgilini görmek

Rüyada eski erkek sevgilini görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, en küçük sorunda parlayacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski erkek sevgilini gördüyseniz:

  • İlerleme sağlamak istediğiniz konularda başarılı olmak için çok çalışıyorsunuz.

Rüyada eski erkek sevgiliyi görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işaret eder.

Rüyada eski erkek sevgilini görmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin erkek kardeşini görmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına inanılır.

Rüyada eski erkek sevgili görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilini dövmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili ve bebek görmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, hem de para kaybettireceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments