Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada enişteyle konuşmak

Rüyada enişteyle konuşmak

Rüyada enişteyle konuşmak sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, rızkının da genişleyeceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına işaret eder.

Rüyada enişteyle konuşmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü veya bilgi hazinenizi olumlu etkileyecek işlerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada enişteyle konuşmak rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, faydalı şeyler yapacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eniştesinin öptüğünü görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, adının ve şanının yürüyeceğine inanılır.

Rüyada enişteyle evlendiğini görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada eniştenin öldüğünü görmek işinde aranan biri haline geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine alamet eder.

Rüyada ölen enişteyi görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, rakiplerini mağlup edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada enişteyi ölmüş görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada teyze ve enişte görmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada eniştesini görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments