Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada enişteyle tartışmak

Rüyada enişteyle tartışmak

Rüyada enişteyle tartışmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, çok sıkıntı çekeceğine, fikirlerinin çatışacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına yorulur.

Rüyada enişteyle tartışmak gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal durumunuzun ya da iş hayatınızın ön planda olabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada enişteyle tartışmak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada enişteyi görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada teyze enişte görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen eniştesini görmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada eşinin eniştesini görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada enişte öldüğünü görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kırılan kalplerin barışacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada enişteyle evlenmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada abla ve enişte görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments