Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir şehir görmek

Rüyada eski bir şehir görmek

Rüyada eski bir şehir görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, bereketinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bir şehir gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya sorumluluk alamamanızda veya kaldırabileceğinizden fazla yüke talip olmamanızda fayda var.

Rüyada eski bir şehir görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada başka bir şehirde olmak bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada şehir içi otobüse binmek işlerdeki karın artacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şehir dışında olduğunu görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir şehirde olduğunu görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, hem de zengin biri olacağına yorulur.

Rüyada yabancı şehir görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada deniz altında şehir görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir şehir görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments