Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir arkadaşla konuşmak

Rüyada eski bir arkadaşla konuşmak

Rüyada eski bir arkadaşla konuşmak işlerin daha kötüye gideceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski bir arkadaşla konuşmak gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalmanız durumunda, olaylar sizin müdahalenize gerek kalmadan çözülebilir veya yok olup gidebilir.

Rüyada eski arkadaşıyla konuşmak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaşlarla konuşmak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına rivayet eder.

Rüyada eski bir arkadaşla konuşmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, işinde yükseleceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak evlilik yolunda engeller çıkacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine inanılır.

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, onu alkışlayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada eski arkadaşla konuşmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına yorulur.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla konuşmak helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski arkadaş konuşmak ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments