Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek ayakkabısı satın almak

Rüyada erkek ayakkabısı satın almak

Rüyada erkek ayakkabısı satın almak sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntısının biteceğine, keyifli günler geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek ayakkabısı satın almak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket edecek gibi duruyor, yenilik yapmak istiyorsunuz.

Rüyada erkek ayakkabısı satın almak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, yakın akrabadan gelecek habere, gözünün de gönlünün de doyacağına işarettir.

Rüyada eski ayakkabı satın almak Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine yorulur.

Rüyada siyah ayakkabı satın almak yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, isteklerinin erteleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi ayakkabı satın almak onlar sayesinde kalkınacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine inanılır.

Rüyada beyaz ayakkabı satın almak yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil ayakkabı satın almak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine tabir olunur.

Rüyada yeni ayakkabı satın almak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı ayakkabı satın almak uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments