Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arabanı geri almak

Rüyada eski arabanı geri almak

Rüyada eski arabanı geri almak hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski arabanı geri almak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda olumlu olarak adlandırılabilecek bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada eski arabanı geri almak gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabanın geri geri gittiğini görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, manevi mutluluğu tadacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin geri döndüğünü görmek borç ödemeye, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek işlerin düzene gireceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada eski işine geri başlamak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi geri döndüğünü görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada eski eve geri taşınmak yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin geri döndüğünü görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, namaz kılacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments