Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın geri geri gittiğini görmek

Rüyada arabanın geri geri gittiğini görmek

Rüyada arabanın geri geri gittiğini görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, üzerinde kafa yoracağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabanın geri geri gittiğini gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları elde edemeseniz bile, planlarınızı ortaya koyabilecek diğer bir yol bulabilirsiniz.

Rüyada eski arabanı geri almak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabanın geri geri gittiğini görmek bolluk ve bereket göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, işlerin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüp geri dirilmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada ölen kişinin geri geldiğini görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına işarettir.

Rüyada verdiği borcu geri almak pişman olacağı şeyler yapacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kendi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada geri takla atmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada verdiği parayı geri almak sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments