Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle yüzmek

Rüyada eşiyle yüzmek

Rüyada eşiyle yüzmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşiyle yüzmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya olaylar dikkatinizi çekebilir.

Rüyada eşiyle beraber yüzmek rahat bir hayat sağlayacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada eşiyle yüzmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Rüyada eşle yüzmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kul hakkına girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin havuzda yüzdüğünü görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin denizde yüzdüğünü görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşiyle denizde yüzmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin yüzdüğünü görmek sürekli tartışacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıcak denizde yüzmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments