Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin yüzdüğünü görmek

Rüyada eşinin yüzdüğünü görmek

Rüyada eşinin yüzdüğünü görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, güzel davetler alacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki fikirleriniz ciddiye alınabilir veya kabul görebilir.

Rüyada eşinin havuzda yüzdüğünü görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayatının alt üst olacağına tabir olunur.

Rüyada eşiyle yüzmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin yüzdüğünü görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada eşle yüzmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada eşiyle beraber yüzmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin denizde yüzdüğünü görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına tabir olunur.

Rüyada eşiyle denizde yüzmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada büyük bir denizde yüzmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, art niyetli kişilere uyacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments