Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle beraber yüzmek

Rüyada eşiyle beraber yüzmek

Rüyada eşiyle beraber yüzmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, gitmediği yerlere gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada eşiyle beraber yüzmek gördüyseniz:

  • Dikkatsiz edilen laflar ise, geri dönüşü olmayan durumlara neden olabilir.

Rüyada eşiyle beraber yüzmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine yorulmaktadır.

Rüyada balıkla beraber yüzmek olaylı günler geçireceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada balıklarla beraber yüzmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, alım gücünün artmasına tabir olunur.

Rüyada eşiyle beraber ağlamak kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına tabir olunur.

Rüyada eşiyle beraber olduğunu görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, yeni işlere atılacağına inanılır.

Rüyada eşinin başkasıyla beraber olduğunu görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine inanılır.

Rüyada eşiyle beraber hacca gitmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada eski eşle beraber olmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments