Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin havuzda yüzdüğünü görmek

Rüyada eşinin havuzda yüzdüğünü görmek

Rüyada eşinin havuzda yüzdüğünü görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, kederleneceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin havuzda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Belki de, kazanmanızı sağlayacak bir yol bulabilirsiniz.

Rüyada eşinin havuzda yüzdüğünü görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulur.

Rüyada büyük bir havuzda yüzmek haram mala, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada bulanık havuzda yüzmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına işaret eder.

Rüyada köpüklü havuzda yüzmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuzda yüzmek dalmak yüksek mevkilerde işlere gireceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada biriyle havuzda yüzmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, yeni işlere girişileceğine tabir olunur.

Rüyada sıcak su havuzunda yüzmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, yaşanan yokluğun biteceğine, kurulu düzeni olacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun havuzda yüzdüğünü görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments