Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük verildiğini görmek

Rüyada yüzük verildiğini görmek

Rüyada yüzük verildiğini görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzük verildiğini gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirmekten keyif aldığınız kişilerle farklı şeyler denemeniz yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapmanıza neden olabilir.

Rüyada verilen yüzüğü almamak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada birinin yüzük verildiğini görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin yüzük verildiğini görmek itibarın sarsılacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş yüzük verildiğini görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına tabir olunur.

Rüyada birine yüzük verildiğini görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada yüzük verildiğini görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, sohbetinin bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin yüzük verildiğini görmek yaşam refahının düşeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına delalettir.

Rüyada altın yüzük verildiğini görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, düşmanların barışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments