Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine yüzük verildiğini görmek

Rüyada birine yüzük verildiğini görmek

Rüyada birine yüzük verildiğini görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine yüzük verildiğini gördüyseniz:

  • Sevgilinizin cinsel beklentilerine karşı biraz daha duyarlı olmalısınız.

Rüyada gümüş yüzük verildiğini görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine alamet eder.

Rüyada altın yüzük verildiğini görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüzük verildiğini görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına rivayet eder.

Rüyada verilen yüzüğü almamak eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, başarı elde edeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzük verildiğini görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin yüzük verildiğini görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine yüzük verildiğini görmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada eşinin yüzük verildiğini görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments