Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin sarıldığını görmek

Rüyada eşinin sarıldığını görmek

Rüyada eşinin sarıldığını görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada eşinin sarıldığını gördüyseniz:

  • Bazı psikolojik gerilimlere sahipsiniz.

Rüyada eşe sarılmak çirkin sözler işitileceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş eşiyle sarılmak zorlukların ortadan kaldırılacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada eski eşine sarılmak başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş eşine sarılmak maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada eşinin boynuna sarılmak irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, huzur içinde yatacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin sarıldığını görmek bir araya geleceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine alamet eder.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ölü eşe sarılmak herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, eğer işsizse iş bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments