Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşe sarılmak

Rüyada eşe sarılmak

Rüyada eşe sarılmak daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, hayatının iplerini eline alacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına tabir olunur.

Rüyada eşe sarılmak gördüyseniz:

  • Geçmişte size faydası dokunmuş kişilere yardımcı olabilir veya borcunuz olan grup veya topluluklara maddi manevi borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Rüyada eşine arkadan sarılmak kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına delalet eder.

Rüyada eşine sarılmak sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, parasız ve işsiz kalacağına işaret eder.

Rüyada eşinin başkasına sarıldığını görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşe sarılmak rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşine sarılmak öpmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşine sarılmak iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş eşe sarılmak işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eşine sarılıp öpmek sürekli yerinde sayacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments