Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin saçını kısa görmek

Rüyada eşinin saçını kısa görmek

Rüyada eşinin saçını kısa görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada eşinin saçını kısa gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla bir araya gelmeniz hayatınızı farklı bir gözle değerlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada eşini kısa saçlı görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, sonunda mutlu olacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada eşinin saçını kısa görmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına yorulur.

Rüyada eşinin boyunu kısa görmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, maddi anlamda rahatlamaya, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının kısa görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, hayatının iplerini eline alacağına işaret eder.

Rüyada düz kısa saç görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa sarı saç görmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada saçın kısa görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments