Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının kısa görmek

Rüyada saçının kısa görmek

Rüyada saçının kısa görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, edilen duaların kabul olacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada saçının kısa gördüyseniz:

  • Öfkeyle çözülemeyecek şeyler olumlu adımlar atılarak veya yavaş hareket edilerek çözülebilir.

Rüyada kendi saçlarını kısa görmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kurtuluşa ereceğine, makam ve rızık sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa siyah saç görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada kısa olan saçı uzun görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, sevilen birinin geleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını kısa saçlı görmek ferah bir döneme girileceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını kısa kestirdiğini görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına yorulur.

Rüyada annenin saçını kısa görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına inanılır.

Rüyada başkasının saçının kısa olduğunu görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kısa ve gür görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments