Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin pantolonunu giymek

Rüyada eşinin pantolonunu giymek

Rüyada eşinin pantolonunu giymek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin pantolonunu giymek gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan kişiler işlerinize karışabilir veya planlarınızı bozabilirler.

Rüyada eşinin pantolon giydiğini görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına işarettir.

Rüyada eşinin pantolonunu giymek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kırmız pantolon giymek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına delalettir.

Rüyada pantolonunu ters giymek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak pantolon giymek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına delalet eder.

Rüyada kırışık pantolon giymek renk ve eğlence geleceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada pembe pantolon giydiğini görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada siyah kumaş pantolon giymek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments