Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşlerin kavga ettiğini görmek

Rüyada eşlerin kavga ettiğini görmek

Rüyada eşlerin kavga ettiğini görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, ters giden işlerin normale döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşlerin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı yeni sorumluluklar altına girmeniz gerekiyor.

Rüyada eşinin kavga ettiğini görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eşle kavga ettiğini görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin başkasıyla kavga ettiğini görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine yorulur.

Rüyada eşlerin kavga ettiğini görmek daha zengin hale geleceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada eşiyle kavga etmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş eşle kavga etmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine işarettir.

Rüyada ölmüş eşiyle kavga etmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine yorulur.

Rüyada eski eşiyle kavga etmek sürekli ağlamaklı olacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments