Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin hayat kadını olduğunu görmek

Rüyada eşinin hayat kadını olduğunu görmek

Rüyada eşinin hayat kadını olduğunu görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, kişinin gönlünü alacağına delalettir.

Rüyada eşinin hayat kadını olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada eşini hayat kadını olarak görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin hayat kadını olduğunu görmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını hayat kadını olarak görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına delalet eder.

Rüyada hayat kadını görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini hayat kadını görmek ortaklarla aranın bozulacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada hayat kadını kurtarmak dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada hayat kadını olduğunu görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kendisini iyi hissedeceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini hayat kadını olarak görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments