Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını hayat kadını olarak görmek

Rüyada arkadaşını hayat kadını olarak görmek

Rüyada arkadaşını hayat kadını olarak görmek parasının ve canın güvende olacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını hayat kadını olarak gördüyseniz:

  • Olumsuz giden şeyleri olumluya çevirmenize yardım edecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını hayat kadını olarak görmek iyilik ve güzellik bulacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini hayat kadını görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Rüyada kendini hayat kadını olarak görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi kayıpların sona ereceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayat kadını olduğunu görmek gözyaşlarının dineceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin hayat kadını olduğunu görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada hayat kadını görmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına alamet eder.

Rüyada eşini hayat kadını olarak görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayat kadını kurtarmak imkânlarının da genişleyeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments