Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayat kadını olduğunu görmek

Rüyada hayat kadını olduğunu görmek

Rüyada hayat kadını olduğunu görmek yüzlerin asılacağına, bazen de rahat geçeceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine rivayet eder.

Rüyada hayat kadını olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmak veya pazarlık etmek zor olabilir.

Rüyada kendini hayat kadını olarak görmek kendisine kızacağına, işlerine yeni işler katacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine işarettir.

Rüyada birinin hayat kadını olduğunu görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada hayat kadını görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada hayat kadını kurtarmak fakir çocukları giydireceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına inanılır.

Rüyada eşinin hayat kadını olduğunu görmek girdiği işleri kaybedeceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine işarettir.

Rüyada kendini hayat kadını görmek bahtının güzelleşeceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada eşini hayat kadını olarak görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, barış ve sevgi içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını hayat kadını olarak görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments