Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayat kadını görmek

Rüyada hayat kadını görmek

Rüyada hayat kadını görmek daima zinde ve genç kalacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, edilen duaların kabul olacağına, ona kol kanat gereceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayat kadını gördüyseniz:

  • Düşüncesizce yaptığınız veya çevrenize yenilikleri kanıtlama eğiliminiz nediniyle yaptığınız yatırımlardan para kaybına uğrayabilirsiniz.

Rüyada eşinin hayat kadını olduğunu görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini hayat kadını olarak görmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine delalettir.

Rüyada birinin hayat kadını olduğunu görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını hayat kadını olarak görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada kendini hayat kadını görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, makamının artacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine rivayet eder.

Rüyada hayat kadını kurtarmak onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayat kadını olduğunu görmek bir uzmana başvurulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini hayat kadını olarak görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, ömür boyu devam edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments