Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin hapse düştüğünü görmek

Rüyada eşinin hapse düştüğünü görmek

Rüyada eşinin hapse düştüğünü görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, aynı karşılığı alamayacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin hapse düştüğünü gördüyseniz:

  • Siz yeni bir işe gerek duymasanız bile bazı tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eşinin hapse düştüğünü görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin hapse düştüğünü görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, onu yalnız bırakmayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapse düştüğünü görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hapse düşeceğini görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin hapse düştüğünü görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, başarılarının artacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına delalettir.

Rüyada eşinin hapse girdiğini görmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin kuyuya düştüğünü görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada eşinin camdan düştüğünü görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments