Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin camdan düştüğünü görmek

Rüyada eşinin camdan düştüğünü görmek

Rüyada eşinin camdan düştüğünü görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalettir.

Rüyada eşinin camdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Taleplerinizi dile getirmenizde fayda var.

Rüyada eşinin camdan düştüğünü görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalet eder.

Rüyada camdan düşerken kurtulmak kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, inancından sapacağına delalet eder.

Rüyada camdan düşeni görmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada camdan düşerken görmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının camdan düştüğünü görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına alamet eder.

Rüyada camdan düşeceğini görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına işaret eder.

Rüyada camdan düşen birini tutmak sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, malını ve canını emniyete alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini camdan düşerken görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, onlardan medet umacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatma

Rüyada kocamın pencereden birisine seslenirken pencereden düştüğünü gördüm sonra bende evden dışarı çıkarak yanına giderken ayağa kalkmış evine doğru geliyordu anlamı ne olabilir