Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takım elbise aldığını görmek

Rüyada takım elbise aldığını görmek

Rüyada takım elbise aldığını görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, ayrılanların kavuşacağına delalet eder.

Rüyada takım elbise aldığını gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyleri ihmal etmemelisiniz.

Rüyada takım elbise aldığını görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, memur ise terfi edeceğine delalettir.

Rüyada yeni koltuk takımı aldığını görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk takımı aldığını görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına delalettir.

Rüyada takım elbise ütülemek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni takım elbise almak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine işarettir.

Rüyada kocasını takım elbiseyle görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına inanılır.

Rüyada takım elbise denemek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz takım elbiseli görmek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, talihinin artacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments