Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elbise aldığını görmek

Rüyada yeşil elbise aldığını görmek

Rüyada yeşil elbise aldığını görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil elbise aldığını gördüyseniz:

  • Belli çıkış yolları bulmanın sırrı burada yatıyor olabilir.

Rüyada yeşil elbise aldığını görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elbise satın aldığını görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının elbise aldığını görmek insanların alım gücünün azalacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına yorulur.

Rüyada elbise aldığını görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına inanılır.

Rüyada elbise hediye aldığını görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, işlerin aksayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalettir.

Rüyada beyaz elbise aldığını görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, erken evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elbise aldığını görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada takım elbise aldığını görmek fikirlerinin çatışacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments