Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini taşımak

Rüyada annesini taşımak

Rüyada annesini taşımak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesini taşımak gördüyseniz:

  • Alışverişlerde kazançlısınız.

Rüyada sırtında annesini taşımak bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada anneni taşımak hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, markasını duyuracağına işaret etmektedir.

Rüyada anneni kucağında taşımak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada anneyi taşımak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesini taşımak yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin tabutunu taşımak icat yapacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyi kucakta taşımak mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada anneni sırtında taşımak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sevilen birinin geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments