Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi taşımak

Rüyada anneyi taşımak

Rüyada anneyi taşımak ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, büyük bir başarının elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneyi taşımak gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerini gereğinden fazla önemsiyorsunuz.

Rüyada anne taşımak tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin tabutunu taşımak hikmete kavuşacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyi kucakta taşımak ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ölen anneyi sırtında taşımak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneni sırtında taşımak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesini taşımak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına alamet eder.

Rüyada anneyi sırtta taşımak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, hak yolundan ayrılmayacağına tabir olunur.

Rüyada anneni kucağında taşımak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments