Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi kucakta taşımak

Rüyada anneyi kucakta taşımak

Rüyada anneyi kucakta taşımak değer göreceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, canının sağ olacağına işaret eder.

Rüyada anneyi kucakta taşımak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda değişiklik yapma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada anneyi kucakta taşımak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeği kucakta taşımak çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine rivayet eder.

Rüyada kucakta erkek bebek taşımak huzuru yakalayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına delalettir.

Rüyada babayı kucakta taşımak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kucakta birini taşımak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, büyük kayıplara uğrayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini kucakta taşımak her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, yalnız hissetmeye, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada kucakta odun taşımak yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Rüyada kucakta hasta taşımak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments