Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başında bit görmek

Rüyada eşinin başında bit görmek

Rüyada eşinin başında bit görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına işaret eder.

Rüyada eşinin başında bit gördüyseniz:

  • Belli kişilere yardım edebilir veya yeni plan ya da projelere başlayabilirsiniz.

Rüyada eşinin başında bit görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, rakiplerin geride bırakılacağına delalet eder.

Rüyada başından bit düştüğünü görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına yorulur.

Rüyada başda bit görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada başından bit öldürmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada başkasının başından bit ayıklamak kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına yorulur.

Rüyada başından bit görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına işarettir.

Rüyada başından bit ayıklamak yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, geçineceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada baş biti görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments