Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş biti görmek

Rüyada baş biti görmek

Rüyada baş biti görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, elde edilen nasibin artacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, tartışmalar yaşanacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, zenginliğinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada baş biti gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları kaçınılmaz olabilir.

Rüyada başından bit görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına delalettir.

Rüyada eşinin başında bit görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada başından bit almak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin başından bit toplamak doğruluğu bulacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün başında bit görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine alamet eder.

Rüyada başkasının başında bit öldürmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada başından bit toplamak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada başkasının başından bit ayıklamak sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments