Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başda bit görmek

Rüyada başda bit görmek

Rüyada başda bit görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başda bit gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada ölünün başında bit görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin başından bit toplamak sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada eşinin başında bit görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, hane içine ay doğacağına delalet etmektedir.

Rüyada başından bit taramak gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına yorulur.

Rüyada başından bit ayıklamak musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, çok farklı bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada baş biti görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının başında bit öldürmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada başından bit toplamak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments