Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başından bit görmek

Rüyada başından bit görmek

Rüyada başından bit görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, büyük bir ihanete uğranacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine delalettir.

Rüyada başından bit gördüyseniz:

  • Size karşı katı davranışlarda bulunan kimseleri eleştirmek isteyeceksiniz.

Rüyada birinin başında bit öldürmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına alamet eder.

Rüyada baş biti görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine işarettir.

Rüyada eşinin başında bit görmek azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına rivayet eder.

Rüyada başından bit alıp öldürmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun başında bit görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün başında bit görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başından bit görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına yorulur.

Rüyada başından bit almak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments