Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede ayaklarını yıkamak

Rüyada derede ayaklarını yıkamak

Rüyada derede ayaklarını yıkamak rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine inanılır.

Rüyada derede ayaklarını yıkamak gördüyseniz:

  • Anlaşmak gerekirken, tartışmaktan özenle kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada derede ayaklarını yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada derede elbise yıkamak işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok başarılı işlere girileceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada derede el yıkamak karanlık kişilerle muhatap olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına işarettir.

Rüyada derede bulaşık yıkamak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dere kenarında çamaşır yıkamak kolaylık elde edeceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine işaret eder.

Rüyada derede kilim yıkamak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derede yün yıkamak olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına işaret eder.

Rüyada derede halı yıkamak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments