Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yakışıklı görmek

Rüyada kendini yakışıklı görmek

Rüyada kendini yakışıklı görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine yorulur.

Rüyada kendini yakışıklı gördüyseniz:

  • Mantıksız veya saçma öneri, teklif veya davetleri kabullenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada yakışıklı erkek çocuğu görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada yakışıklı erkeği öpmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakışıklı erkeğe sarılmak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakışıklı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yakışıklı biriyle nişanlanmak sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, markasını duyuracağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakışıklı erkeğe aşık olmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini yakışıklı görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakışıklı doktor görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments