Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini kovmak

Rüyada eşini kovmak

Rüyada eşini kovmak kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, tüm keyfinin kaçacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada eşini kovmak gördüyseniz:

  • Resmi kurumlar, tüzel kişilikler, hukuki evraklar ya da meslektaşlarınızla ilişkilerinizde alternatiflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada eşini kovmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına inanılır.

Rüyada eşini evden kovmak manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kocayı kovmak çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini evden kovmak maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşman kovmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini evden kovmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına tabir olunur.

Rüyada evden fare kovmak insanların birbirine kenetleneceğine, ona kavuşacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet eder.

Rüyada yılanı kovmak dini duygularının ve inancının güçleneceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments