Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini cezaevinde görmek

Rüyada eşini cezaevinde görmek

Rüyada eşini cezaevinde görmek hatalarını fark edeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, başarısının artacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada eşini cezaevinde gördüyseniz:

  • İş hayatınızda oldukça verimli ilişkiler kurabilir, güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eşinin cezaevinden çıktığını görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada eşini cezaevinde görmek sorunların sürekli artacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin cezaevine girdiğini görmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin cezaevine girmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevinden birinin çıktığını görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada cezaevinde asker görmek kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalettir.

Rüyada cezaevi girmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada başkasının cezaevinden çıktığını görmek çok uğraş vereceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments