Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinden hediye almak

Rüyada eşinden hediye almak

Rüyada eşinden hediye almak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, başarısızlığa düşüleceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada eşinden hediye almak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla, eski meslektaşlarınızla, ilkokul öğretmeninizle, uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınızla veya sevgililerinizle görüşme isteği duyabilirsiniz.

Rüyada eşinden altın hediye almak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada eşinden hediye aldığını görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşinden hediye almak iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada eşinden hediye almak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının eşinden ayrıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada eşinden boşanmaya karar vermek çirkin sözler işitileceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinden kağıt para almak işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinden başkasıyla öpüşmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments