Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinden kağıt para almak

Rüyada eşinden kağıt para almak

Rüyada eşinden kağıt para almak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına delalet eder.

Rüyada eşinden kağıt para almak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara yaklaşımınız önem taşıyor.

Rüyada eşinden kağıt para almak her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinden para almak dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına yorulur.

Rüyada eşinden para saklamak sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, garanti olacak makama oturacağına tabir olunur.

Rüyada eşinden para aldığını görmek ondan kazanç elde edeceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen eşinden para almak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşinden para almak ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinden para istemek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinden para çalmak kazançlı olacağı işlere gireceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments