Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinden hediye aldığını görmek

Rüyada eşinden hediye aldığını görmek

Rüyada eşinden hediye aldığını görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinden hediye aldığını gördüyseniz:

  • Vereceğiniz sözler yapılan veya yapılacak olan anlaşmaları ya da bağlılık yeminlerini güçlendirebilir.

Rüyada eşinden hediye aldığını görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşinden hediye almak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine işarettir.

Rüyada eşinden hediye almak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, borcunun çok olacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinden altın hediye almak çok sevilen bir kişi olunacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına yorulur.

Rüyada eşinden para aldığını görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, huzurlu, mutlu olacağına inanılır.

Rüyada eşinden altın aldığını görmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, çok yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinden para saklamak eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına yorulur.

Rüyada eşinden süt sağmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments