Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşekten düşmek

Rüyada eşekten düşmek

Rüyada eşekten düşmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşekten düşmek gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinsten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Rüyada eşekten düşmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine delalettir.

Rüyada ağlayan eşek görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, yardımın alınacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu eşek görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hasta ise iyileşeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine delalet eder.

Rüyada büyük eşek arısı görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada eşek sütü sağmak fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada eşek kovaladığını görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada eşek ve sıpa görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine tabir olunur.

Rüyada eşek tarafından ısırılmak kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments