Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle odun taşımak

Rüyada ölüyle odun taşımak

Rüyada ölüyle odun taşımak manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok eğleneceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyle odun taşımak gördüyseniz:

  • Size haberler taşıyan kimseye fazla güvenmemelisiniz.

Rüyada ölüyle odun taşımak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine delalettir.

Rüyada çuvalla odun taşımak sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kucakta odun taşımak lüks, konfor içinde olacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada kamyonla odun taşımak kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atla odun taşımak sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaş odun taşımak kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtında odun taşımak kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına işarettir.

Rüyada sırtta odun taşımak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments