Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek kulağı görmek

Rüyada eşek kulağı görmek

Rüyada eşek kulağı görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, kafasının rahat olacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşek kulağı gördüyseniz:

  • Size karşı kullanılabilecek kişisel bilgiler paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada eşek kulağı görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşek sidiği görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada eşeğin kesildiğini görmek büyük zararlardan kurtulacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalettir.

Rüyada eşek sütü sağmak kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşek işemesi görmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, doğruluğu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi eşek görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek anırması görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşek taşımak hayallerinin gerçekleşeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments